Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 336 2675

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Egy olyan világban, ahol az Instagram filterekkel hódít ma már mindenki, egyre inkább felértékelődött és népszerűbbé vált a hófehér hollywoodi mosoly. Rengeteg fogfehérítési trükkel, „varázsszerrel” és ajánlattal lehet találkozni az interneten, éppen ezért nem árt, ha tudod, hogy is zajlik ez a valóságban.

Először is, ha fogfehérítésre jelentkezel, tudnod kell, hogy a sztárok és celebek vakítóan tökéletes mosolya általában nem csak a fogfehérítés eredménye. A tökéletes Insta-mosoly általában valamilyen zománchéj, vagy fogpótlás, implantátum vagy teljes speciális ráépítés eredménye, tehát fontos szem előtt tartani, hogy - bár látványos eredmény érhető el fogorvosi fogfehérítéssel - az eredmény inkább lesz mégis csak természetesen szép, mint mesterkélten Insta-kompatibilis.

Fogfehérítés előtt a rendelőben alaposan felmérik a fogaid állapotát és részletesen tájékoztatnak, hogy ennek mentén mik a lehetőségeid. Ha sok súlyosan elszíneződött, vagy szuvas fogad van, vagy ha akad pár problémás fog amiről nem is tudtál, akkor először érdemes azokat rendbe tetetni. Miután ezzel megvagy és a fogorvos szerint is minden rendben van a szádban, újra vissza lehet térni a fogfehérítésre. Persze enélkül is igénybe veheted a fogfehérítési szolgáltatásokat, de mégis csak úgy az igazi, ha a fogaid nem csak látszatra, hanem ténylegesen is egészségesek.

A fogak alapos megtisztítása és a fogkő eltávolítása azért nagyon fontos, hogy megszabadítsuk a fogíved külső felszínét a lerakódott elszíneződésektől és hogy a fogakat biztonságosan és higiénikusan előkészítsük a fogfehérítésre. Ha ezek elmaradnak, az eredmény nem lesz tökéletes.

Ez pedig többféleképpen is történhet. Egyfelől a legismertebb eljárás, egy otthon használható fogfehérítő gél, ami történhet előzetes fogorvosi útmutatással is, illetve a legnépszerűbb a rendelői fogfehérítés. Ennél egy kék fényű fogfehérítő lámpa segítségével valósítjuk meg a gyönyörűen fehér fogakat. Szintén nagyon népszerű és egyben kíméletes kezelés a fogak finom polírozás is, ami után máris látványos eredmények érhetők el. A fogfehérítés minden esetben egyénre szabottan zajlik, hiszen nincs két egyforma fogív éppen ezért nincs két egyforma kezelés sem!

A fogfehérítés nem ér véget a kezelés után közvetlenül, hiszen még napokig dolgozik a fogainkon a fehérítő anyag. Fontos, amit kevesen tudnak, hogy fogfehérítés után javasolt bizonyos ételeket kerülni kb. 2 hétig és ún. „fehér diétát” tartani.

Az elért eredmény tartóssága függ az életmódtól, mivel bizonyos ételekben, italokban lévő pigment anyagok, idővel a fogak visszaszíneződését okozhatják.

Mielőtt belevágsz kérj részletes tanácsadást és állapotfelmérést a rendelőnkben dolgozó fogorvosaink bármelyikétől, hiszen személyre szabottan a neked leginkább megfelelő eljárást fogják ajánlani!


Visszahívást kérek


Teleki Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem