Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 336 2675

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Teleki Dental Fogászat Budapest

Fogorvosaink és munkatársaink

Budapesti fogászati rendelőnkben magasan képzett, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező fogorvosaink várják szeretettel, ha fogászati ellátásra van szüksége.

Tekintse meg fogszakorvosaink és munkatársaink rövid bemutatkozását.

Dr. Al-Fakih Mohammed - Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Dr. Al-Fakih Mohammed

Vezető Fogszakorvos, Parodontológus

Praxisom fő profilja a parodontológia, mely által szebbnél egészségesebb mosolyt varázsolhatok a pácienseimnek. Számomra fontos a gyors, fájdalommentes, de minőségi kezelés, hogy pácienseim bizalommal és félelem nélkül térjenek vissza hozzám. A legkorszerűbb eszközökkel, tudással és minőségi szolgáltatásokkal várom Önt és családját.

bővebben
Dr. Alqubaty Ryad - Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Dr. Alqubaty Ryad

Dento-alveolaris szájsebész szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását. Számomra fontos, hogy pácienseimmel egy közvetlen viszony alakuljon ki, ami elősegíthet egy kölcsönös bizalmon alapuló sikeres kezelést.

bővebben
Dr. Amani Fayez - Fogorvos

Dr. Amani Fayez

Fogorvos

A munkámat a hivatásomnak tekintem. A SOTE-n végeztem és két éve lelkes tagja vagyok a Dental Network csapatának. A páciensek elégedettsége számomra az egyik legfontosabb szempont, ezért elengedhetetlennek tartom a precíz tájékoztatást a beavatkozásokat megelőzően. Szaktudásomat a pácienseim hatékony és fajdalommentes kezelésére fordítom. Hiszem, hogy a megfelelő beavatkozás kiválasztásával mindenki elégedetten távozik majd a rendelőnkből. Hiszen egy szép mosoly a siker záloga.

bővebben
Dr. Omar Momani - Fogorvos

Dr. Omar Momani

Fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat. Tanulmányaim során szenvedélyemmé váltak a konzerváló, kozmetikai, illetve fogpótlással kapcsolatos kezelések. Elkötelezett vagyok amellett, hogy a pácienseimnek kényelmes, sikeres és fájdalommentes kezelést biztosítsak, valamint segítsek megszüntetni a fogászattal járó kellemetlen érzést. Hiszem, hogy a közös együttműködés a sikeres kezelések alapja. Forduljanak hozzám bizalommal.

bővebben
Dr. Mohamed Dogan - Fogorvos

Dr. Mohamed Dogan

Fogorvos

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetemen szereztem. Fő célom, hogy kellemes környezetet és fájdalommentes kezeléseket biztosítsak pácienseim számára. A konzervatív, kozmetikai kezelések, fogpótlások mindegyike a szenvedélyem. Ne habozzon időpontot kérni hozzám. Várom szeretettel!

bővebben
Fanni - Vezető fogászati asszisztens

Fanni

Vezető fogászati asszisztens

Mosolygós, jó kedélyű természetem oldja a páciensekben felmerült kezdeti félelmeket, feszültségeket. Ezért biztos vagyok benne, hogy legalább olyan széles mosollyal az arcukon távoznak a kezelésekről, akárcsak az enyém ezen a képen.

bővebben
Boglárka - Fogászati asszisztens

Boglárka

Fogászati asszisztens

Igényes vagyok a környezetemre és a szakmámra, ezért csatlakoztam a Teleki Dental csapatához. Itt biztosított a minőségi fogászati háttér, amire szükségem van ahhoz, hogy tudjam a pácienseink jó kezekbe kerülnek orvosainknál. A barátságos rendelői hangulatnak köszönhetően oldott légkörben mindenkire elég időt szánva dolgozhatunk, ez nyugalommal tölti el és biztonságot ad pácienseinknek. Közvetlen és barátságos személyiségemnek köszönhetően könnyen oldom a félelmet pácienseinkben.

bővebben
M. Fanni - Fogászati asszisztens

M. Fanni

Fogászati asszisztens

Célom, hogy segítséget nyújtsak a kollégáimnak és a páciensek számára egyaránt. Mosolygós, vidám, kedves bánásmóddal próbálom oldani a páciensekben a felmerült feszültséget, hogy Ők is olyan jó kedvvel távozzanak a rendelőből, mint amilyennel nekünk telnek a napjaink.

bővebben

Visszahívást kérek


Teleki Dental fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem